Pitjors derrotes del Brasil en un Mundial

| ESPORT
Els mundials són els grans aparadors de el futbol. Els jugadors intenten fer bons papers per destacar i aconseguir grans triomfs amb les seves seleccions. La selecció brasilera és de les més guardonades de el món, però ha collit alguna derrota sonada. Anem a repassar les pitjors derrotes de Brasil en els mundials.

TOP 1:

2014: Brasil 1 - 7 Alemanya

Alemanya va derrotar a Brasil a les semifinals de l'mundial, on els brasilers jugaven a casa seva. En mitja hora els alemanys van sentenciar la selecció brasilera deixant el marcador en 0-5. A la segona part el van arribar a augmentar fins al 0-7, quan Brasil va marcar el definitiu 1-7.

TOP 2:

1998, França 3 - 0 Brasil

El 12 de juliol de 1998, França guanya al Brasil a la final a l'Stade de France. Dos gols de Zidane de córner van deixar al Brasil sense reacció. Ronaldo no va estar per a res encertat, i Petit va arrodonir la victòria per França.

TOP 3:

1954: Brasil a 2 - 4 Hongria

El 1954 a Suïssa, Hongria va eliminar al Brasil en quarts de final. Hidegkuti, Lantos i un doblet de Kocsis van deixar sense valor els de Djalma Santos i Julinho.

TOP 4:

1966: Brasil 1-3 hongria i Brasil 1- 3 Portugal

En el mundial d'Anglaterra, el Brasil va perdre dos partits a la primera ronda. La Canarinha no va poder arribar als quarts de final en aquesta ocasió.

TOP 5:

1934: Brasil 1-3 Espanya

Al maig de 1934, a Itàlia, Brasil va encaixar tres gols d'Espanya en la primera part del partit de vuitens de final. Iraragorri, amb dos gols, i Langara van enfonsar a un Brasil impotent, i van quedar eliminats.

I fins aquí les derrotes més sonades del conjunt brasiler en partits de Mundials.